Подови системи за индустриални и търговски обекти

ИНДУСТРИАЛНИ ПОДОВЕ ОТ ШЛАЙФАН БЕТОН


Най-ефикасното решение за изпълнението на подовете на производствени цехове, складови бази,
паркинги, вътрешнозаводски пътища и др.

Прочетете повече…

ДИАМАНТЕНО ПОЛИРАНЕ НА БЕТОН, МОЗАЙКИ, МРАМОР

 

Полиране с диамантени инструменти и машини на настилката до блясък, химическа обработка с втвърдители и импрегнатори.

Приложения: Шоуруми, заведения, търговски, промишлени и жилищни зони

Предимства: Минималистичен и съвременен естетичен вид. Лесно почистване и минимална поддръжка. Трайна и износоустойчива повърхност


Прочетете повече…

Acid Stain

химическо тониране на бетона

AcidStain представлява съвременна система за киселинно оцветяване на бетонови и циментови повърхности.
Подходящо както за нови, така и за реновиране на съществуаващи настилки. Acid Stain тонирането се постига чрез използване на
смес от специални метални соли и цветни киселини, които химически реагират с повърхността и трайно променят цвета. Киселинните бои не покриват повърхността , а проникват в бетона, като се запазва финишната му структура и различната реакция оцветява някои места по-сино, други по-слабо и в различни нюанси.
Предлагаме оцветяване в 7 различни цвята.

Епоксидни и полиуретанови защитни покрития

В редица случаи, когато подът е силно захабен и разнороден единственото решение е да бъде покрит с епоксидно или полиуретаново покритие.
Същото се отнася и за нови индустриални подове, върху които има очаквано по-сериозно въздействие с масла, петролни продукти, химикали.
В зависимост от натоварванията на пода се определя и вида на покритието-тънкослойно (боя), дебелослойно, с нехлъзгав финиш, гланц или мат и т.н.


Прочетете повече…

ИМРЕГНИРАНЕ И ЗАЩИТА НА ПОДОВЕ ОТ ШЛАЙФАН БЕТОН

Колкото и добре да е направен един шлайфан бетон, той се нуждае от допълнителна защита за да се експлоатира дълго и безпроблемно.
АРТБЕТОН ще защити Вашия под с най-новите литиеви течни химически втвърдители от САЩ или други импрегнатори и покрития, според специфичните изисквания на експлоатацията.