Микро мозайка LIXIO

Еволюцията на
венецианска мозайка

Lixio обновява великaта италианска традиция на венецианските подове. Капсулираната във времето, елегантна и изтънчена подова мозайка, произхожда от Венеция на доджите и достига чак до Ренесанса.

Иновативна венецианска мозайка, само с 5 мм дебелина

Днес, благодарение на Ideal Work (Италия), венецианска настилка се връща като едно модерно и иновативно декоративно покритие. Само 5-6 mm дебелина е достатъчна за постигане на непрекъсната оригинална подова настилка, състояща се от циментова основа и високо качество мрамори, които могат да бъдат смесени в различни комбинации от цветове и финиш.

Lixio: венецианска настилка, пригодена за всички ваши нужди.

Венецианският под е техническото развитие на древна традиция. Това е и причината, поради класическия характер на Lixio е перфектен и подхожда на модерния дизайн, както и в средата на места свързани с история и традиции. Lixio може да се използва на открито и закрито, с полиран финиш, или сатенен противоплъзгащ такъв или дори да се изпълни като бучарда.

Венецианският под Lixio

е идеален за различни цели: жилища, магазини, търговски центрове, хотели, музеи и обществени сгради.
АРТБЕТОН, като оторизиран Ideal Work апликатор, може да изпълни сложни и разчупени подове, които напълно се да се интегрират с тяхното обкръжение.

ЦВЕТОВЕ И КОМБИНАЦИИ

Разнообразие от цветни висококачествени мраморни агрегати в комбинация с различно тониране на основата Ви предоставя голям набор от потенциални цветови варианти. Ето някои от тях: