НАСТИЛКИ ОТ МИТ БЕТОН

Митият бетон е естествена подова настилка със забележителен живописен ефект, но също така се изпълнява бързо и цената е достъпна. С мит бетон можете да създадете геометрични форми, цветове и съвместима комбинация с материали, като обработени мраморни късове, обли речни камъчета, тухли, естествен камък и др. Това Ви дава свобода на въображението, за постигане на уникални форми.

 

Митият бетон е изключително гъвкав

Тази настилка изисква само 3 см от декоративен слой. Поради това е изключително гъвкав и подходящ за ремонти на съществуващи подове. В тези случаи, прилагането на грунд за връзка ще е необходимо, за да се свърже новия бетон старата основа. Митият бетон може да се нанася и върху прясно положен бетон, особено когато се правят по-малки площи и с лесен достъп за обработка.

          

 

Практичен, здрав и устойчив

Митият бетон е идеален за обществени площади, паркове, тротоари, вътрешни дворове, тераси. Пешеходният и автомобилният трафик не е проблем за него, тъй като устойчивостта на натиск е свързана с дебелината и здравината на бетоновата основа под него. Нещо повече, монолитната конструкция на мития бетон, не позволява слягане или разместване.

Цветовете, комбинациите и типа на агрегатите може да бъде определен от архитекта, дизайнера или собственика, чрез използване на всички налични комбинации. Възможно е да се използват местни агрегати или обли камъчета или да се избират от предлаганите такива от IDEAL WORK (Италия). В този случай има различни възможности: остри или обли камъчета, пет цвята на основата, които могат да станат десет, като се използва бял или сив цимент. Благодарение на различни версии на повърхностния деактиватор, могат да се постигнат различни дълбочини на експониране на агрегатите.