РЕНОВИРАНЕ И РЕМОДЕЛИРАНЕ НА БЕТОНОВИ ПОДОВЕ

РЕНОВИРАНЕ НА НАСТИЛКИ ОТ ЩАМПОВАН БЕТОН

Редица настилки от щампован бетон, когато не са били изпълнени както трябва или поради неправилна експлоатация могат да покажат дефекти, като отлюспване на парченца от повърхностния слой, избеляване на цветовете и др.
АРТБЕТОН разполага с различни техники за обновяване на увредени или захабени настилки от щампован бетон. Ето някои от тях:

ПРЕЛАКИРАНЕ


Когато има само избеляване на цветовете е възможно едно ново лакиране да възвърне оригиналните цветове на настилката.

ПРЕТОНИРАНЕ

При леко и средно увредени настилки и при желание на клиента да смени изцяло цветовете на щампования бетон, изпълняваме разработена от нас система за цялостно преоцветяване и декориране на бетона.

ПОЛИМЕРБЕТОН 1-1,5 см

При тежко увредени настилки и/или когато клиентът иска нов щампован бетон, но няма условия да се завишава нивото с нови поне 8 см, тогава изпълняваме щампован полимербетон с дебелина само 1-1.5 см по системи FLEX-C-MENT (USA). Могат да бъдат използвани всички видове щампи за щампован бетон.

РЕМОДЕЛИРАНЕ НА БЕТОНОВИ НАСТИЛКИ

Когато желаете да смените изцяло визията на Вашия под или стена, Ви предлагаме още няколко иновативни системи за тотално обновяване.

MICROTOPPING

MICROTOPPING на Ideal Work (Италия) е перфектен за този, който търси безшевна повърхност, която е естествена, иновативна и може да направи средата уникална. MICROTOPPING стои идеално в модерна и минималистична среда, но в същевременно може да обогати класическа или ренесансова къща с изискан стил. Много артистични ефекти могат да бъдат постигнати, с помощта на различни техники за нанасяне, цветове или киселинни бои, за да направите Вашата настилка, точно както искате.

Обновете Вашата повърхност само с 3 милиметра

В дебелина само 3 мм, с MICROTOPPING на Ideal Work е възможно да обновите съществуващи повърхности от различен вид (бетон, замазка, теракота, дърво и др.) без да ги премахвате. Idealwork Microtopping има изключителна адхезия, висока устойчивост на износване и температурни промени; той се държи перфектно и върху подово отопление.

MICROTOPPING беше създаден за да отговори на нуждите на тези от Вас, които не харесват фуги. Той позволява да се реализират непрекъснати интериорни и екстериорни повърхности без фуги. Благодарение на неговите изключителни качества, MICROTOPPING е не само идеален за подове, но също и за покриване на вертикални повърхности, като гипсокартон или измазани стени, стълби, бани, мивки и т.н.

ARHITOP

Шлайфан бетон с дебелина само 2-4 мм
Система на IDEAL WORK (Италия) за вътрешно и външно приложение:
 • За реновиране на подове с огранинения във височината и дебелината на настилките
 • За реновиране на индустриални подове
 • За реновиране на керамични подове, замазки, саморазливни покрития
 • Повърхности подложени на непрекъснат и висок трафик
Повътхностите покрити с ARHITOP имат следните преимущества:
 • Повишена адхезия
 • Отлична водоустойчивост
 • Увеличена устойчивост на химически продукти
 • Двойна износоустойчивост
 • Увеличена студоустойчивост
 • Липса на фуги, освен ако не са предвидени за съществуващия под
 • Може да бъде изпълнен гладък или текстуриран финиш
 • 29 цвята са възможни за изпълнение